Peter verlaat Utopia

Utopiaan Laura heeft Peter Nunninga weggestemd. De voormalige café-houder is daarmee de derde bewoner die het programma verlaat.

Laura kreeg de mogelijkheid Billy, Jimmy of Peter eruit te stemmen. Laatstgenoemde zat al langere tijd niet lekker in zijn vel. Hij dacht er al langer over het programma te verlaten, maar financieel was dat voor de bewoner niet mogelijk. Bewoners moeten een borg betalen als ze mee willen doen aan het programma. Doordat Peter is weggestemd krijgt de voormalig café-houder zijn borg van 10.000 euro terug.

Laura mocht beslissen wie van de genomineerden er mocht blijven omdat zij werd verkozen boven visumhouder Ruud. Volgens de regels van het tv-programma komen er maandelijks twee visumhouders. De bewoners bepalen vervolgens na een paar dagen van het visum wordt omgezet naar een vast verblijf. Deze bewoner mag vervolgens beslissen wie van de genomineerden vertrekt.

Peter is de derde bewoner die Utopia verlaat. Eerder verlieten paardenverzorgster Lindy en beveiliger Harold vrijwillig het terrein. Lindy is inmiddels vervangen voor Jimmy, voor Harold zal binnenkort een vervangende bewoner komen.

Lees meer Utopia-verhalen in ons speciale forum.