Al ¤1800 voor 'FOK! de bijtjes'

 Een camerasysteem, een lichtelijk defect maar reparabel tweede camerasysteem, expertise op allerlei vakgebieden, foto- en filmcrew en nog zó veel meer is de afgelopen dagen aan 'FOK! de bloemetjes en de bijtjes' gedoneerd. 

Imker Bos uit De Bilt werd dit Nieuwjaar door vuurwerkvandalen gevandaliseerd, of nou ja, vier van zijn bijenkasten. Dat namen users van FOK.nl zeer spontaan niet nadat zondag een interview met de man verscheen. Lees hier het oorspronkelijke interview. Hier vind je het lopende topic op FOK!forum Flora en Fauna.

Meer dan 100 FOK!'ers doneerden tussen zondagavond tien uur en woensdagavond al €1800,- euro. Daarvan is bijna 1700 euro al gestort. Ook achter de schermen is het een drukte van belang. Zondag worden de camerasystemen vanuit België naar Nederland gereden.

Je kunt doneren door je te melden in het Flora en Fauna-topic of te pm'en naar superworm of Whiskers2009. Je krijgt dan de benodigde gegevens opgestuurd. Nieuwe users (die niet kunnen pm'en) kunnen altijd mailen naar bert@fok.nl.  

Daarnaast wordt er met de nog niet op de hoogte zijnde imker morgen gekeken wat onze 'opgetrommelde experts' en ik in de vorm van FOK!'ers Gramps, Harry64, Dr_Flash en superworm ter plaatse kunnen navragen, opmeten, aanbevelen enzovoorts.

Daar zal een hoop duidelijk worden. Zo moet er waarschijnlijk elektra geregeld gaan worden, maar hoe en wat, dat lees je in F&F en hier op de FP morgen. Blijf ondertussen doneren.

Niet alleen zullen we voor de imker een fantastisch veiligheidssysteem (en wellicht zelfs elektra) op twee aparte locaties doneren, de rest van het geld zal naar de imkers éigen inzichten worden uitgegeven of apartgelegd.

Wat hij precies wil? Waar zou hij immers zelf het geld aan uitgeven, waarom en met welke langetermijndoelen voor de bijtjes, dat zal morgen kortom blijken, wanneer we hem het hemd van het lijf zullen gaan vragen.