Schoolbusseks leidt tot geweld na queef

Scheten, vooral vaginale scheten, zijn hartstikke grappig. Dat weet zelfs een dertienjarige. Een elleboog tegen je testikels is helemaal niet grappig. Ook dat weet een dertienjarige. Tenminste, zeker één dertienjarige weet dat. Hij kwam daar vrijdag in de schoolbus achter.

De jongen uit de Amerikaanse staat Pennsylvania zat achterin een schoolbus samen met een achttienjarig stelletje. Het stelletje besloot de liefde te bedrijven, voor zover je daarvan kan spreken achterin een schoolbus in bijzijn van een dertienjarig jochie.

Politieagent Brad Jordan kreeg beschrijft in een rapport wat er daarna gebeurde: "De verdachte stootte wind uit haar vulva tijdens het vrijen."  De dertienjarige reageerde als verwacht en 'grinnikte naar de beklaagde om haar daden'.

Dat was zeer tegen de zin van de amoureuze dame. Zij stond op en gaf de dertienjarige een elleboogje in z'n zak. "Tegen de verdachte is een proces-verbaal opgemaakt wegens intimidatie", zo sluit Jordan zijn rapport af.

Alsof de hele zaak niet al absurd genoeg was, zat de politie erg verlegen met het zestig woorden tellende rapport. Daarom lieten ze een nieuw rapport rondgaan, dat stelde dat de informatie in het originele rapport incorrect was.

Jordan zegt tegen The Smoking Gun dat alles is gebeurd zoals hij heeft beschreven. Hij vindt achteraf wel dat zijn definitie van queef - die hij nota bene verbatim van Urban Dictionary heeft geplukt - misschien iets te expliciet was.