Kanye eist dat Kim 'West' gaat heten

Van het Westelijk front is er nieuws. Kanye West en Kim Kardashian gaan binnenkort trouwen en dat lijken de tortelduifjes niet zonder slag of stoot te kunnen.

In de familie West is het traditie dat de bruiden de achternamen van de West-mannen aannemen, stelde Kims moeder Kris Jenner deze week in een Amerikaanse ontbijtshow.

De om niet bekende Kim Kardashian is het daar naar verluidt niet mee eens. Recentelijk kwamen (toekomstige) familieleden bijeen, waar Kim aangaf na de bruiloft door het leven te willen gaan als Kim Kardashian-West.

Naar 't schijnt was de nogal van zichzelf overtuigde Kanye het daar niet mee eens. Een bron vertelt: "Hij zat er stilletjes met een boze blik en flapte er met harde stem uit dat 'ze bekend zal staan als Kim West. Mijn vrouw zal alleen mijn naam dragen!'"

De bron voegt toe: "Kim was aan het eind van de avond in tranen omdat Kanye keer op keer bleef tieren dat hij furieus was dat ze überhaupt had overwógen om haar Kardashian-naam te behouden."

Het stelletje verloofde zich in oktober. Dochter North West, roepnaam Nori, is inmiddels zeven maanden oud. 'Kan-'k-je Vest lenen' heeft onlangs een megalomane videoclip uitgebracht en werd daarvoor opnieuw direct genadeloos afgeslacht door South Park.