[NBA] Oklahoma City zakt verder na tweede verlies

Voormalig koploper in het westen Oklahoma City Thunder heeft donderdag wederom een nederlaag moeten incasseren in de NBA. De basketbalploeg verloor uit bij Denver Nuggets met 101-88 en zakt weer een plekje in de Western Conference. In de enige andere wedstrijd van donderdag delfde Miami Heat uit bij New York Knicks met 102-92 het onderspit.

Waar Oklahoma City twee duels geleden nog bovenaan stond in de westelijke ranglijst, zakken ze door de nederlaag naar de derde positie. Kevin Durant was wel op dreef en scoorde dertig punten.

Voor de Nuggets was het de vierde overwinning op rij, nadat ze daarvoor acht opeenvolgende duels hadden verloren. Ze staan momenteel negende in de Western Conference.

Miami wist met de nederlaag niet te profiteren van de misstap op woensdag van koploper in de Eastern Conference Indiana Pacers. LeBron James scoorde ondanks het verlies 32 punten voor Miami, dat tweede op de ranglijst blijft. De Knicks zijn bezig met een prima serie. Vier van de vijf wedstrijden in 2014 sloten ze winnend af. Ze staan tiende in het oosten.