Ook vrouwen ruften en poepen

Het meest schokkende nieuws van de dag komt vandaag uit eigen land. Vrouwen laten namelijk ook wel eens een scheet. En tot overmaat van ramp draaien ze ook geregeld een drol.

Vrouwensite Ze.nl heeft een vragenlijst online gezet die door meer dan 750 dames van rond de 30 jaren is ingevuld. Alhoewel, dames. De meeste varkens schromen namelijk niet om een ruft te laten.

En het maakt daarbij niet uit als jij als man bij haar op de bank zit. Maar liefst vier op de tien laat hem rustig waaien als ze droog naast je gezellige verhalen vertelt over je schoonmoeder. Daarentegen geeft 38 procent van de vrouwen aan er pas eentje te laten ontsnappen als het echt niet anders kan.

Gelukkig bestaan er ook nog beschaafde vrouwen. Een kwart van hen gaat keurig even de gang op om een bout te laten. Toch laat de overgrote meerderheid, 39 procent, stiekem eentje zonder een spier te verrekken. En juist die sneaky ruften stinken het hardst.

Laten ze er toch per ongeluk eentje waaien, dan doet 71 procent van de vrouwen of haar neus bloedt. Zeven procent biecht de zonde eerlijk op terwijl vijf procent een ander de schuld geeft.

Oh ja, vrouwen blijken ook nog eens te poepen. En dan is het dit keer niet Vlaams voor neuken. Alle vrouwen maken zich hier schuldig aan, al doet 41 procent van hen dit het liefst niet bij haar schoonouders. Zeventien procent gaat niet op het werk schijten, terwijl 15 procent weigert Wijnaldum uit de selectie te zetten op een dixi tijdens een popfestival.