[PD] Villarreal wint doelpuntenfestijn bij Rayo

Villarreal heeft maandag de uitwedstrijd bij Rayo Vallecano met ruime cijfers in winst omgezet. In Madrid werd het 5-2 voor de nummer zes van de Primera División. Ikechukwu Uche scoorde drie doelpunten voor de bezoekers, Jérémy Perbet tekende voor de andere twee.

In Madrid liet Villarreal er geen gras over groeien tegen degradatiekandidaat Rayo. na tien minuten opende Uche de score en twee minuten later verdubbelde Perbet de marge al. De Fransman zorgde met zijn tweede treffer in de veertigste minuut voor de 3-0 ruststand.

Na de thee was het weer aan Uche. In de 57e minuut scoorde ook hij zijn tweede goal en acht minuten later voltooide hij zijn hattrick. Een minuut na de 5-0 deed Nery Castillo iets terug voor de thuisclub. De Mexicaan benutte in de blessuretijd ook nog een strafschop.