Loki in nieuwe Marvel One-Shot?

Danzij een publicatiefoutje van de British Board of Film Classification (BBFC) is voortijdig uitgelekt wat de titel is van de volgende Marvel One-Shot. All Hail the King is de titel van het nieuwste deel in een reeks korte films die sinds de blu-ray-release van Thor bij elke grote Marvel-titel wordt meegeleverd.

Online heeft de titel, en het feit dat deze short verschijnt op de blu-ray-uitgave van Thor: The Dark World, geleid tot de speculatie dat Tom Hiddletons Loki de focus zal zijn van de One-Shot. Het personage kreeg op het laatste moment extra scènes in de tweede Thor-film en fans vragen al lang om een film waarin de God of Mischief de hoofdrol speelt. Kijkers zagen aan het einde van Thor: The Dark World (ahum, spoiler alert) hoe Loki de troon van Asgard ongemerkt heeft overgenomen, wat een verband kan hebben met de titel All Hail the King.

De BBFC is de Britse versie van de Kijkwijzer; elke film, tv-show en gerelateerde uitgave wordt door hen gekeurd op kijkersleeftijd, vaak weken of maanden voordat een film in theaters, of een tv-show op televisie verschijnt.

Thor: The Dark World verschijnt eind februari in de Verenigde Staten op home video. Naast de One-Shot heeft de blu-ray een reeks verwijderde scènes, een aantal featurettes, een vooruitblik naar Captain America: The Winter Soldier en audicommentaar op de film en de verwijderde scènes. Marvel heeft een trailer voor de release vrijgegeven:

Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.