Pellè maakt seizoen af bij Feyenoord

Graziano Pellè is niet van plan om deze winter een transfer te maken. De Italiaan maakt het seizoen dus gewoon af bij Feyenoord. Pellè is ook dit seizoen weer van onschatbare waarde bij de Rotterdammers.

Na achttien speelronden heeft de Italiaanse aanvaller al weer dertien doelpunten in de Eredivisie gemaakt. Dergelijke prestaties zijn logischerwijs voer voor speculatie, maar Pellè laat weten dat hij met zijn hoofd totaal niet bij een transfer is. "Natuurlijk wil ik bij Feyenoord blijven. Daar heb ik geen twijfels over", aldus Pellè op een persconferentie.

Feyenoord speelt komende zondag een oefenduel met stadgenoot SBV Excelsior. De opbrengsten van deze wedstrijd gaan geheel naar een goed doel. Maandag vertrekken de Rotterdammers naar het Spaanse Marbella voor een trainingskamp.

De ploeg van Ronald Koeman staat momenteel vier punten achter koplopers Ajax en Vitesse, maar Pellè wil nog niet te ver vooruitlopen op de titelkansen. "Het is een gekke competitie met verschillende goede ploegen."

"We moeten elke week ons best doen, laten zien dat we over een sterke mentaliteit beschikken en proberen tot het einde mee te doen", besluit de Italiaan.