Nieuwe clip Miley Cyrus gelekt

De nieuwe videoclip van Miley Cyrus is uitgelekt. De video bij het nummer Adore You, die eigenlijk op tweede kerstdag zou verschijnen, was een dag eerder al te zien op Youtube.

"We weten allemaal dat de Smilers een nieuw record zouden breken als een of andere sukkel mijn video niet had gelekt", twitterde Cyrus, die haar fans Smilers noemt. De zangeres had de lancering van haar video groots aangekondigd. "Maar alles is goed. Blijf lachen."

De 21-jarige Miley zette een paar dagen geleden al een teaser van de clip online, waarin ze kronkelend en schaars gekleed te zien was en de suggestie werd gewekt dat ze in bed lag te masturberen. In de volledige clip, die ruim 4,5 minuut duurt, gebeurt niet veel meer dan dat.

De clip bij Adore You is de derde video van Cyrus' album Bangerz. In september kwam de video bij het nummer Wrecking Ball online, waarin de zangeres naakt op een sloopkogel zit. De video was op clipwebsite Vevo de best bekeken muziekvideo van het jaar. Begin deze maand was de clip al 371 miljoen keer bekeken.