BN'ers grappen over klok koning Willem-Alexander

Bekend Nederland moest woensdagmiddag gniffelen toen koning Willem-Alexander zijn eerste kersttoespraak voorlas. Op de achtergrond was een klok te zien die op 12.00 uur stond, terwijl de toespraak om 13.00 uur werd uitgezonden. "Onze koning loopt een uur achter", twitterde Jamai Loman.

Ook Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Ferry Somogyi viel de klok op. "Het is 13.00 uur, z'n klok staat op 12.00 uur." Theater- en televisiemaker Maurice Wijnen stoorde zich niet alleen aan de klok, maar ook aan de schilderijen van Willem-Alexanders kinderen die op de achtergrond te zien waren. "De ring van schilderijtjes en de kloksituatie mogen nog even geëvalueerd worden."

Georgina Verbaan was gefixeerd op de houding van de in april ingehuldigde koning. "Zijn handen bewegen niet. Ik moet de toespraak teruglezen. Te gefocust op zijn handen", twitterde de actrice tijdens de uitzending. "Een robot. Onze koning is vervangen door een robot", schreef Verbaan. Al snel zag ze toch beweging. "Zijn voet bewoog!"