Britney Spears denkt aan pensioen

Britney Spears denkt af en toe na over een leven zonder optredens. De 32-jarige zangeres, die aan de vooravond van een concertreeks van twee jaar staat, heeft al plannen voor haar pensioen. "Waarschijnlijk ga ik terug naar Louisiana", vertelde Britney aan entertainmentzender E!

"Als ik nog een kind krijg of zo, verhuis ik hoogstwaarschijnlijk terug. Ik mis Louisiana", vertelde Britney, die twee zoontjes heeft, over de Amerikaanse staat waar ze geboren werd. "Ik mis de mensen, het eten, het leven daar. Alles is heel simpel. Er is niet zo veel verkeer als in Los Angeles, het is er heel fijn."

Vooralsnog hangt Spears haar microfoon nog niet aan de wilgen. "Ik heb wel nagedacht over mijn pensioen, maar ik heb het idee dat het nu mijn tijd is om op te treden en te blijven doen wat ik doe."

Vanaf vrijdag staat Spears twee jaar lang met een eigen show in Las Vegas, een kinderdroom die uitkomt. "Ik heb een show in Vegas altijd in m'n achterhoofd gehad. Ik ben bijgelovig, ik had een onderbuikgevoel en nu komt het uit."

Of Spears na haar pensioen helemaal loskomt van de showbusiness is nog maar de vraag. Volgens de zangeres staan haar zoontjes te trappelen om in de entertainmentindustrie aan de slag te gaan. "Preston danst als een malle. Hij laat al mijn dansers zien wat hij al kan. Dat is zo grappig", vertelde Spears over haar 8-jarige zoon. De 7-jarige Jayden heeft volgens zijn moeder zangtalent. "Hij zingt heel veel."