Justine Pelmelay ziet kans op verzoening verloofde

Justine Pelmelay ziet nog een kleine kans dat het weer goed komt met haar verloofde Ronald van Driel. "Dat kan alleen als hij kiest voor mij en voor mij alleen", zegt de zangeres in De Telegraaf. Van Driel liet woensdag weten dat hij en Pelmelay al een paar weken uit elkaar zijn.

Van Driel heeft de 55-jarige zangeres, met wie hij begin dit jaar in ondertrouw ging, bedrogen met haar nichtje. "Ronald heeft het aangelegd met de dochter van mijn overleden broer. Zij was een vertrouweling voor me." Pelmelay denkt dat het misschien goed kan komen als Van Driel haar nichtje niet meer ziet. "Dan zal de snoeppot, zoals ik mijn nichtje zie, weer dicht moeten gaan. En dan nog zal het veel van mij vergen om dit achter me te laten."

De zangeres is kapot van de affaire die volgens haar de familie heeft verscheurd. "Dit jaar had het herstel moeten worden van de klappen die ik in 2012 kreeg. Maar het venijn zat duidelijk in de staart. Er is nu niemand meer die thuis op mij wacht", zegt Pelmelay, die lijdt aan een zeldzame beenmergziekte.

De zangeres heeft door de breuk wel weer contact gekregen met haar oudste dochter Naomi. Pelmelay had al langere tijd geen contact met Naomi en haar andere kinderen, de tweeling Quincy en Gingy. "Dat ze om me geeft en dat de deur kennelijk nog niet helemaal dicht is, geeft me kracht om door te gaan."