FOK! wat een weer... Beetje eentonig.

Zo. De week gaat weer beginnen, maar het weer is blijkbaar aan zijn winterslaap begonnen. Het is echt 'vlees noch vis' weer. De afgelopen nachten trokken er twee storingen over met regen. Overdag bleef het dan meestal droog, echter de bewolking bleef overheersen.

Vandaag schijnt in het oosten af en toe de zon, terwijl in het westen de bewolking overheerst. Tegen de avond kan er in het noordwesten wat regen vallen. Het is met maximaal 10 graden behoorlijk zacht buiten. De zuidwestenwind is matig, maar langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Ook voor de komende dagen zit er nog weinig schot in het weer. Wolkenvelden worden afgewisseld met wat zon en er kan af en toe een beetje regen vallen. Méér regen lijkt er pas op donderdag te gaan vallen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Nevlmis
De afgelopen tijd kwam er regelmatig mist voor en soms leverde dat leuke plaatjes op, zoals deze van KlapMongeaul.