Zwangere Do wil groot gezin

Do zou het erg leuk vinden om nog twee kinderen te krijgen. "We willen allebei drie kinderen", zegt de zangeres, die in verwachting is van haar eerste kind, in Vrouw. Do en haar vriend Marc Verschoor verwachten eind december een zoon.

Toen de twee besloten dat ze een kind wilden, lukte het heel snel. "We weten nu dat we bij de volgende voorzichtig aan moeten doen: voordat we het weten hebben we een heel kindertehuis vol."

De 32-jarige Do en de 39-jarige Verschoor zijn al bijna elf jaar samen, waarvan ze drie jaar getrouwd waren. "In 2010 scheidden we, maar hielden contact. Na een jaar kwamen we erachter dat we toch samen verder wilden." Volgens Do heeft de zwangerschap hun relatie daarin niet beïnvloed. "Die verdieping hadden we al sinds het moment dat we heel bewust opnieuw voor elkaar kozen."

De zangeres is erg benieuwd naar haar zoon. "Op wie lijkt hij en hoe is zijn karakter?", vraagt ze zich af. "Wordt het een stoer kereltje of een nerd?" Do maakt het 'geen reet uit'. "Ik vind het allebei superleuk. We hebben er heel veel zin in."