'Onno Hoes had affaire met 24-jarige jongen'

Onno Hoes zoende niet slechts een keer met de 24-jarige Ruud Schepers, maar had een affaire met hem. Dat onthult Schepers in een interview met Show Laat, dat donderdagavond wordt uitgezonden. Foto's waarop Schepers zoenend te zien is met de partner van Albert Verlinde en burgemeester van Maastricht doken vorige week op.

De verklaring waarmee Verlinde en Hoes vervolgens kwamen, heeft Schepers diep geraakt. "Ineens was ik geen partij meer", vertelt Schepers aan SBS. "Daardoor leek het alsof het een vluggertje was in een hotel, wat het zeker niet was op dat moment."

Verlinde liet vorige week in zijn programma RTL Boulevard weten begrip te hebben voor het slippertje van zijn partner. "Hij had een emotionele week en hij had gedronken. Dan kan zoiets gebeuren", zei de showbizzdeskundige, die zijn relatie met de Maastrichtse burgemeester wil redden.

Schepers is boos, verdrietig en teleurgesteld in Hoes. "Er wordt heel veel gesproken over het onderwerp en heel lang heb ik besloten m'n mond te houden omdat ik dacht dat dat het beste was", legt Schepers uit aan SBS. "Iedereen spreekt erover en ik ben de enige die m'n mond houdt. Ik wil dat de waarheid verteld gaat worden."