'Kanye en Kim willen trouwen in Versailles'

Kanye West en Kim Kardashian willen trouwen in het paleis van Versailles. Het sinds oktober verloofde stel zou bezig zijn de locatie bij Parijs te strikken. Dat vertellen ingewijden aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Kanye West, die zichzelf al vergeleek met god en verschillende grote kunstenaars, wil graag een grote bruiloft. De rapper zou daarom kiezen voor het paleis dat voor koning Lodewijk XIII werd gebouwd.

"Kanye is nooit eerder getrouwd geweest en wil een grote bruiloft", vertelt een ingewijde. De 36-jarige rapper, die met de realityster de zes maanden oude dochter North heeft, zou het niet erg vinden om voor het huwelijk flink wat geld neer te tellen. "Hun budget is ongelimiteerd."

De 33-jarige Kim, die samen met haar familie wordt gevolgd voor de realityshow Keeping Up with the Kardashians, heeft wel al eerder een grote bruiloft gehad. De realityster trouwde in 2011 met basketballer Kris Humphries en gaf tien miljoen dollar uit aan de ceremonie. Het huwelijk strandde echter 72 dagen later. Eerder was ze ook getrouwd met muziekproducent Damon Thomas.