GTA: Online Content Creator getoond

De Content Creator van GTA: Online, die waarschijnlijk binnenkort vrijgegeven zal worden door Rockstar, is in een YouTube-filmpje al werkend te zien. De user die het filmpje plaatste, postte vorige week al wat geluidsfragmenten van een mogelijke DLC, waarin onder andere casino's, spionage en racen besproken werden door personages uit GTA V.

De user, Funmw2, meldt wel dat de creatiemodus nog niet af is, maar er wel al mogelijkheden zijn om nieuwe races of deathmatches te creëren. Spelers kunnen zo'n beetje alles aanpassen in hun eigen creatie. De opties voor races zijn onder andere: de route, de tijd van de dag, de hoeveelheid verkeer, de wanted levels, het maximum aantal spelers, de racetypes, de grootte van het startveld, de hoeveelheid rondes en last but not least, het radiokanaal waar je graag naar luistert.

Daarnaast kunnen er nog wapens, spawn-punten en stuntjumps geplaatst worden. Ondanks dat Rockstar nog geen officiële datum naar buiten gebracht heeft voor de Content Creator, wordt er verwacht dat deze binnenkort in een update geïmplementeerd zal worden.