Identificatie Paul Walker dinsdag of woensdag

De lijkschouwer van Los Angeles verwacht dinsdag of woensdag klaar te zijn met het officieel identificeren van de stoffelijke overschotten van Paul Walker en zijn vriend en zakenpartner Roger Rodas. Dat meldde het Amerikaanse filmtijdschrift Variety zondag. De 40-jarige Walker en Rodas kwamen zaterdag om het leven bij een auto-ongeluk.

De lijkschouwer liet weten dat de lichamen na het ongeluk zodanig zijn verbrand dat alleen identificatie op basis van tandartsgegevens mogelijk is. De The Fast and the Furious-acteur en zijn vriend en zakenpartner verongelukten in een Porsche op een afgelegen bedrijventerrein in het stadje Valencia, even ten noorden van Los Angeles. Rodas zat achter het stuur en zou veel te hard hebben gereden.

Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter dat het zevende deel van The Fast and the Furious niet zal worden geschrapt. Wel loopt de productie door het overlijden van Walker, die de afgelopen maanden bezig was met de opnamen voor de film, vertraging op. De acteur brak in 2001 door met het eerste deel van de actiefilm. Ook was hij te zien in films als Pleasantville, Timeline, Into the Blue en Takers.