Kathleen zingt anders door moederschap

De voormalige K3-zangeres Kathleen Aerts kijkt anders naar haar vak nu ze moeder is. "Ik kan me nu nog beter in kinderen verplaatsen", zegt de Vlaamse zangeres, die in verwachting is van haar tweede kind, in De Telegraaf.

Kathleen, die al moeder is van de 2-jarige Lewis, vindt de mening van haar zoon erg belangrijk. "Hij heeft een grote rol in de besluitvorming welke liedjes wel en niet op het album komen. Elk nummer laat ik eerst aan hem horen om te kijken hoe hij erop reageert", legt de 35-jarige zangeres, die vorige maand het kinderalbum Vlinders uitbracht, uit.

Lewis luistert graag naar de muziek van zijn moeder. Vooral het nummer Hey Chickie, dat op Vlinders staat, valt bij hem in de smaak. "Hij roept die woorden ook vol trots tegen de meisjes op het schoolplein. Laatst zelfs een keer tegen de juffrouw."

De zangeres, die getrouwd is met politieagent Steven van Hoof, is over drie dagen uitgerekend. "Spannend hoor, het aftellen is nu echt begonnen." Kathleen zou graag nog meer kinderen willen. "Ik zou het heel jammer vinden mocht dit mijn laatste zwangerschap zijn." Toch zijn Steven en zij er nog niet uit. "Eerst deze baby."