Hollywood reageert verslagen op dood Paul Walker

Veel Hollywoodsterren hebben verslagen gereageerd op het overlijden van Paul Walker. De acteur, vooral bekend van The Fast and the Furious, kwam zaterdag om het leven bij een auto-ongeluk. Hij was 40 jaar.

"Broer, ik ga je heel erg missen. Ik ben totaal sprakeloos. De hemel heeft er een nieuwe engel bij. Rust in vrede", schrijft Vin Diesel op Instagram bij een foto van hem met Walker. Diesel speelde met Walker in vier van de zes verschenen Fast & Furious-films.

"Paul was een goede kerel" twittert Ryan Phillippe, die met de acteur was te zien in de oorlogsfilm Flags of Our Fathers. "Goed om je gekend te hebben, broer."

"Verschrikkelijk verdrietig door het nieuws van Paul Walkers overlijden", schrijft Independence Day-regisseur Roland Emmerich. "Rust in vrede."

Walker zat als passagier in een auto die in Los Angeles tegen een lichtmast en boom botste. De wagen vloog daarop in de brand. De politie heeft inmiddels laten weten dat de snelheid van het voertuig een rol heeft gespeeld bij het ongeval.

Walker laat onder anderen een 15-jarige dochter achter.