FOK! wat een weer... Tijdelijk regen en veel wind

Goedemorgen! Er komt vandaag even wat leven in de brouwerij, want een vrij actieve storing trekt in de loop van de dag over ons land heen. De wind wakkert daarbij flink aan en neemt toe naar hard en misschien wel even stormachtig. Daarbij is er zeker in de kustprovincies kans op zware windstoten. Verder valt er vanmiddag enige tijd regen.

De zwaarste windstoten vinden plaats tijdens de passage van het front. Daarachter klaart het geleidelijk aan op en neemt de wind ook weer af. De maximale windkracht hebben we zo tussen 3 en 7 uur en zodoende kan de avondspits daar wel even hinder van ondervinden. In de loop van de avond wordt het allemaal weer wat rustiger. De maxima liggen vandaag rond de 8 graden.

Morgen is de wind voor een groot deel weer aan de ketting gegaan en valt er nog maar een enkel buitje. Eigenlijk keren we dan weer terug naar het weer wat we de afgelopen dagen ook gehad hebben.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 HeideO
Nathalie maakte een wandeling nabij Otterlo over de zandverstuiving en maakte deze mooie foto met een doorbrekende zon.

Hondbos
D-tje liet zijn hond uit in het bos en dat leverde dit fraaie herfstplaatje op.