Brandende man rent voedselbank in

Een man in brandende kleren heeft voor chaos en paniek gezorgd in Ocean City in Maryland. De 56-jarige man rende schreeuwend om hulp een voedselbank in en werd later dood aangetroffen door de brandweer. Het bizarre incident vond afgelopen dinsdag plaats.

De voedselbank, die in een lokale kerk is gevestigd, was dinsdag net open toen de 56-jarige John Sterner al brandende naar binnen kwam rennen. In zijn doodsangst greep de man een vrijwilligster beet, die bij deze actie eveneens in de brand vloog en met zware verwondingen in een ziekenhuis is opgenomen. Een lokale pastoor werd bewusteloos in het kerkgebouw aangetroffen. De man had geprobeerd om zijn laptop uit het brandende gebouw te redden en overleed later in het ziekenhuis.

Het is nog niet bekend hoe de man in de fik was gevlogen. Sterner was geen onbekende van de politie. Zo was de man al meerdere keren aangehouden door lokale politie vanwege alcohol- en drugsmisbruik. Of de man een band had met de kerk of de voedselbank is eveneens onbekend.