'Vrouwen steeds sletteriger'

Vrouwen blijken er steeds meer een losse seksuele moraal op na te houden. In slechts twintig jaar tijd is het aantal sekspartners van een vrouw verdubbeld.

Het University College Londen heeft een enorm onderzoek gehouden naar het seksleven van de huidige mens. Hieraan hebben meer dan 15.000 volwassenen deelgenomen. Met schokkende conclusies.

Zo is het steeds moeilijker om een vrouw te vinden die geen afgelikte boterham is. Dames ontvangen namelijk steeds meer mannen tussen hun dijen. Was de gemiddelde vrouw in de jaren negentig nog uitgewoond door vier kerels, tegenwoordig zijn er al acht mannen overheen geweest.

Wel leuk: de kans dat een vrouwtje een lesbisch avontuurtje beleeft, is nu vier keer zo groot als in de geile nineties. Dat terwijl een tienermeisje tegenwoordig zestien lentes is als haar vliesje wordt doorboord.

Ondanks alles wordt er helaas wel minder geneukt dan vroeger. Slechts driemaal per maand mag de man erop, terwijl dit twintig jaar geleden nog vijf keer per maand was. Volgens profesoor Kaye Wellings komt dit omdat we in bed tegenwoordig liever werken dan de liefde bedrijven.