FOK! wat een weer... G.R.I.J.S

Joooo! Het begint inmiddels een eentonig verhaaltje te worden die weerpraatjes van de laatste dagen en ook voor vandaag kan ik alleen maar grijs aanbieden. Vooruit, de enige 'vooruitgang' die we boeken is dat er verspreid over de dag af en toe wat regen valt. Zodoende maken we toch nog íets mee.

Gisteren zagen we op een paar plaatsen nog even de zon, maar die kans is vandaag zo goed als nul. Regelmatig valt er dus wat lichte regen of motregen. De wind gaat vanmiddag draaien naar een noordwestelijke richting en neemt flink in kracht toe. Langs de kust misschien wel tot windkracht 6. Doordat de wind ook zo toeneemt voelt de 7 graden die we vanmiddag halen behoorlijk fris aan.

Morgen vallen er langs de kust enkele regen- en hagelbuien, terwijl er diep in het binnenland wel eens wat natte sneeuw kan vallen. Onweer is ook niet volledig uitgesloten. Het kwik ligt morgen rond de 6 graden, maar in buien uiteraard een paar graden kouder. Vanaf morgenavond neemt dan ook de kans op gladheid toe door het opvriezen van natte weggedeelten.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Paddo1
De herfst is toch prachtig he? KlapMongeaul weet de mooiste paddestoelen te vinden.

 Paddo2
Dit is ook wel een heel bijzondere paddestoel.