Studente neukt 3 gasten per week

Elina Desaine heeft een bijzondere prijs in de wacht gesleept. De 20-jarige studente mag zich een jaar lang Groot-Brittanniës geilste studente noemen. De mooie brunette neukt dan ook met drie verschillende mannen per week.

De van oorsprong Letse Elina is studente aan de Universiteit van Exeter, alwaar zij een studie Informatica volgt. Ze is maar wat trots op het feit dat ze een slet is.

Zo heeft ze een enorme handgeschreven lijst met allemaal mannen die ze kan bellen als ze zin heeft in seks. Haar vriendje gaf ze de bons om te genieten van een ruig leven. Ook schept ze op over neukpartijen in de computerruimte van de universiteitsbibliotheek en kleedt ze zich telkens uit als de Baywatch-tune wordt gedraaid in de nachtclub.

Hierop besloot ze zich in te schrijven voor de verkiezing van 'Britain's Horniest Student'. "Ik zou de geilste studente moeten zijn, want ik heb wekelijks seks met minstens 2/3 mannen", luidde haar motivatie. "Soms ga ik naar de club, neuk met iemand en ga dan weer terug voor een tweede slachtoffer."

Voor het studeren hadden slechts twee ridders met hun paarsgepunte lans Elina's liefdesgrot verkend. Maar nu heeft ze bijna elke dag seks, zo geeft ze toe. De geile studente heeft met haar titel 500 pond gewonnen, een jaarvoorraad condooms, een krat bier en een smartphone.

Pics van de studente en haar fuckbuddylijst zijn hier te vinden