Argentinië niet blij met Justin Bieber

Justin Bieber heeft ook in Argentinië geen vrienden gemaakt. Tijdens het concert dat hij zaterdag in hoofdstad Buenos Aires verzorgde, schopte Bieber een Argentijnse vlag van het podium. Die actie viel bij veel Argentijnen niet in goede aarde.

De Argentijnen spreken schande van Biebers laatdunkende gedrag naar hun vlag. Op video's van het concert is te zien dat het Canadese tieneridool vlaggen die hem worden toegeworpen door fans niet oppakt, maar met zijn schoen en microfoonstandaard van het podium werkt.

Biebers manager Scooter Braun twitterde dat de 19-jarige zanger zeker terugkeert naar Argentinië. Of dat slim is, is nog maar de vraag. Het beledigen van de Argentijnse vlag kan Bieber een celstraf van maximaal vier jaar opleveren.

Bieber heeft zich tijdens zijn bezoek aan Zuid-Amerika de nodige problemen op de hals gehaald. Zo werd hij betrapt terwijl hij uit een bordeel glipte en wilde de Braziliaanse politie met de zanger spreken nadat hij een hotelmuur had bewerkt met graffiti.

Bij zijn terugkomst in de Verenigde Staten was Bieber nog niet van zijn problemen af. Zijn privéjet werd grondig doorzocht door de douane, blijkt uit foto's van paparazzibureau X17. Of er iets is gevonden in Biebers vliegtuig, is niet bekend.