FOK!filmtip van de dag: Big Fish (2003)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Big Fish logo

De FOK!filmtip van de dag is vanavond een film die nog maar tien jaar oud is, maar die zeker als een moderne klassieker bekeken mag worden. Op Net5 is vanavond om 23.05 uur de film Big Fish van Tim Burton te zien. Big Fish is een adembenemende fantasy-film waarin het personage Will Bloom (Ewan McGregor) de hoofdrol speelt.

Big Fish 2

Will is de zoon van Ed Bloom, een man die de meest ongeloofwaardige verhalen kan vertellen die je maar voor kan stellen. Door de fantasierijke levensverhalen krijgen de twee zelfs ruzie en Will heeft op een gegeven moment al meer dan drie jaar niet meer met zijn vader gesproken. Dan verneemt Will dat zijn vader een terminale ziekte heeft en hij besluit naar huis terug te keren. Will is vastbesloten om uit te vinden wat er waar was van de verhalen van zijn vader en begint aan een avontuurlijke reis die hij nooit weer zal vergeten.

Big Fish

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!