Man verspreidt sekstape buurvrouw (20)

De 20-jarige Jasmin uit het Duitse Zwickau is dubbel genaaid door haar buren. Nadat de ene buurman haar flink had uitgewoond op de bank, verspreidde de tweede de beelden van het intieme onderonsje in de hele straat.

De geile fabrieksmedewerkster had onlangs met haar twee buren afgesproken via Facebook. "Ik vond ze erg aardig, dus besloot ik hen bij me thuis uit te nodigen", zo vertelde Jasmin. Doel was om met z'n drieën een avondje tv te kijken.

De jonge kerels hadden echter heel andere bedoelingen. "Ze hadden drank meegenomen, en ik werd afgevuld met cola en wodka. Vervolgens begonnen ze aan me te friemelen. Hierna taaide de een plotseling af."

En toen ging het los. Buurman David liet de jonge vrouw op de rode bank alle hoeken van de woonkamer zien. "Na de seks kleedde hij zich aan en ging weer weg." Jasmin was echter zo beneveld, dat ze niet in de gaten had dat haar 24-jarige buurman Maurizio helemaal niet was vertrokken. Hij had zich namelijk verstopt en de complete neukpartij met zijn mobieltje gefilmd.

Enkele dagen later werd de jonge Duitse op straat aangesproken. Vele mensen hadden gezien hoe ze flink te grazen werd genomen. Haar buurman had de beelden namelijk aan de hele buurt laten zien.

Hierop besloot de vernederde Jasmin haar geile buurman voor de rechter te slepen. En gisteren diende dan eindelijk de rechtszaak. "Ik ben bang dat ik nu mijn baan als verpleger kwijtraak", jammerde Maurizio. Hierna bekende hij de daad.

De rechter veroordeelde de Handyman tot het betalen van duizend euro schadevergoeding. En helaas, de bewuste sekstape blijkt inmiddels te zijn gewist.