Natalie Portman had medelijden met Chris Hemsworth

Natalie Portman had af en toe medelijden met Chris Hemsworth, haar tegenspeler in Thor: The Dark World. In de superheldenfilm neemt Hemsworth weer de rol op zich van de Noorse dondergod Thor, Portman speelt wederom zijn liefje Jane Foster. "Hij droeg heel zware outfits. Ik had vooral met hem te doen als hij naar de wc moest", aldus de actrice in Metro.

Portman denkt sowieso dat Hemsworth het zwaarder heeft bij het maken van dit soort spektakelfilms dan menigeen denkt. "Hij laat het er allemaal heel gemakkelijk uitzien, terwijl hij voornamelijk voor een groen scherm staat te acteren in zijn eentje. Hij moet dus alles uit zijn verbeelding halen. Hij vecht met personages die er niet zijn en gaat om met situaties die niets met het echte leven te maken hebben. Dat is knap hoor."

In Thor: The Dark World moet Thor het opnemen tegen de ultieme vijand, de schurk Malekith, leider van de Duistere Elfen van Svartalfheim, gespeeld door Christopher Eccleston. Om hem de baas te kunnen moet Thor zijn sluwe broer Loki, wederom gespeeld door Tom Hiddleston, uit zijn cel halen om hem bij te staan. Maar Loki houdt er uiteraard zijn eigen agenda op na. De film draait vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen.


Natalie Portman had medelijden met Chris Hemsworth (Foto: Novum)