Tarantino vindt Batman oninteressant

Omdat de nieuwe rol van Ben Affleck de gemoederen nu eenmaal bezighoudt, besloot Pulp Fiction-regisseur Quentin Tarantino ook een duit in het zakje te doen en zijn commentaar op de gemaskerde wreker te leveren.

In een interview met een Franstalig magazine, dat op het moment van schrijven alleen nog in papieren vorm te krijgen is, weet Tarantino enkele interessante zaken te vermelden. Zo heeft hij zijn voorlopige filmtop tien van 2013 al klaar, met enkele vreemde keuzes er in, en gaat hij uitgebreid in op de zomerflop The Lone Ranger. Verder weet de regisseur wel het één en ander te melden over de populaire superheld Batman en de acteur die deze rol op zich zal gaan nemen, Ben Affleck.

Tarantino: "Ik heb niet echt iets te melden hier. Waarom? Omdat Batman geen interessant personage is. Voor geen enkele acteur. Er is domweg niet veel om te spelen. Ik denk dat Michael Keaton de rol het beste heeft gedaan en ik wens Affleck veel geluk. Weet je wie een goede Batman zou zijn? Alec Baldwin in de 80's."

Tarantino is niet de eerste bekende Hollywood-ster die zich uitlaat over Batfleck, ook Matt Damon had een mening over de nieuwe rol van zijn goede vriend Ben, namelijk dat Batman voornamelijk van achter een masker naar mensen gromt en Bruce Wayne de echte uitdaging was.

Kijk hier voor het vertaalde artikel, inclusief top tien en commentaar.

Arrogant of de waarheid?

Arrogant of de waarheid?