FOK!filmtip v/d dag: American Pie: Band Camp & The Naked Mile

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

American Pie Presents Band Camp

Aan het begin van de nieuwe week hebben we twee films uit de succesvolle reeks American Pie-films in de aanbieding. Voor de FOK!filmtip van de dag gaan we namelijk voor een tweetal films die vanavond op Veronica te zien zijn. Om 20.30 uur beginnen we de avond met de film American Pie Presents: Band Camp uit 2005 geregisseerd door Steve Rash.

American Pie Presents Band Camp 1

Matt Stifler, het jongere broertje van Steve (uit de eerste American Pie-films), wordt na zijn zoveelste grap door de directeur van zijn school naar band Camp gestuurd. Matt heeft daar geen problemen mee en besluit om een aantal verborgen camera's mee te nemen om daar dronken meiden mee te filmen. Helaas gaat niet alles zoals gepland.

American Pie Presents Band Camp 2

Een heerlijke tienerfilm met een overdosis tieten, konten en natuurlijk heel erg veel drank. American Pie Presents Band Camp was een spin-off van de succesvolle film American Pie uit 1999 en was de opvolger van American Pie 3: American Wedding uit 2003.

American Pie Presents The Naked Mile

Om 22.20 uur vervolgen we dan de avond op Veronica met American Pie Presents: The Naked Mile uit 2006 geregisseerd door Joe Nussbaum. Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stiflers is die nog maagd is. Erik besluit om zijn geluk te gaan beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race. Zijn beste vrienden en hun ongeremde vriendinnen zullen er voor zorgen dat het een weekend zal worden die Erik nooit weer zal vergeten.

American Pie Presents The Naked Mile 1

American Pie Presents: The Naked Mile was het vervolg op American Pie Presents: Band Camp uit 2005. The Naked Mile was absoluut niet het sterkste deel uit de reeks, maar dat zwakke verhaal wordt rijkelijk gecompenseerd met een fikse lading aangenaam vrouwelijk naakt.

American Pie Presents The Naked Mile 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!