Estelle wil niet denken aan straf Badr

Estelle Cruijff wil nog niet nadenken over een eventuele nieuwe celstraf voor haar geliefde Badr Hari. De kickbokser staat vanaf donderdag voor de rechter wegens een reeks geweldsdelicten, waaronder een poging tot doodslag. "Het idee dat ik hem weer moet missen, probeer ik zo veel mogelijk te verdringen", vertelt de 35-jarige Estelle aan Story.

Hari zat eerder ongeveer een halfjaar in voorarrest in verband met de zaak, tot groot verdriet van Estelle. "Soms mogen Badr en ik bellen en een keer per week mag ik hem bezoeken", vertelde Cruijff aan Story toen haar geliefde in voorlopige hechtenis zat. "De momenten waarop ik hem mag vasthouden, zijn momenten waarop ik bijna licht geef van geluk."

Ongeacht de uitkomst van de rechtszaak blijft Estelle achter haar zeven jaar jongere kickbokser staan. "Ik wacht op Badr, dat staat vast. Ik laat hem niet vallen. Ik hou van Badr. Ik ga voor hem door het vuur, wat de mensen ook denken en zeggen."

Estelle is volgens Story niet aanwezig bij de behandeling van Hari's zaak omdat ze haar handen vol heeft aan de scheiding van Ruud Gullit. De echtscheiding wordt een week na Badrs strafzaak behandeld. "De problemen die er op ons bordje liggen, maken Badr en mij alleen maar sterker", vertelt Estelle over beide zaken.

De blondine heeft het volste vertrouwen in een goede afloop. "Ik ben ervan overtuigd dat er een dag komt dat we alles achter ons kunnen laten en in alle rust aan onze gezamenlijke toekomst kunnen gaan werken. De afgelopen maanden hebben we elkaar steeds beter leren kennen. Een leven zonder Badr kan ik me nu al niet meer voorstellen."