'Clitoris is nieuwe Toyota'

Dikke LOL, ROFL en ROFLMFAO in Italië deze week. Hun grootste liefdesrivalen, de Fransen, zouden geen idee hebben wat een clitoris is. Maar liefst 89 procent van de Fransen denkt dat een clitoris het nieuwste model auto van Toyota is. Nu blijken de Italianen flink bij de neus te zijn genomen door de Franse evenknie van De Speld.

De Franse nieuwssite Le Gorafi pakte deze week groots uit over een artikel over de Franse kennis over seks. Met deze kennis is het maar droevig gesteld, zo oordeelde deze 'nieuwssite'. Van de 2500 ondervraagde Fransen zou geen een persoon weten wat kittelaar is.

 "Hé, dat is de nieuwe Toyota", zou maar liefst 89 procent van de mannen hebben geantwoord. "Waarschijnlijk waren ze in de war met de Toyota Yaris", voegde de site eraantoe. Zeven procent van de mannen dacht bij een clitoris aan een Egyptische godin, terwijl vier op de honderd er nog nooit van hadden gehoord.

Zeker zes grote kranten in Italië pakten uit met het artikel. Want haha, wat zijn die Fransen toch dom. De Italianen blijken zelf de domste te zijn. Als ze beter naar de site hadden gekeken, hadden ze kunnen zien dat ze Le Gorafi alleen satirisch nieuws brengt.

De Franse site kan er wel om lachen. "Ik denk dat de Italiaanse pers hun bronnen wat beter moet controleren."