Jay Z en Beyoncé rijkste sterrenkoppel

Jay Z en Beyoncé hebben het meeste geld op hun bankrekening. De rapper en zangeres zijn samen goed voor 95 miljoen dollar. Dat rekende het Amerikaanse zakenblad Forbes uit. Beyoncé bracht met haar wereldtournee elf miljoen in het laatje.

Het sterrenkoppel wordt op de voet gevolgd door topmodel Gisele Bündchen en American football-speler Tom Brady, die tachtig miljoen dollar bij elkaar hebben geharkt. Brad Pitt en Angelina Jolie zijn samen goed voor vijftig miljoen dollar.

Ook acteurskoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis heeft samen een goedgevulde bankrekening. Zij hebben samen 35 miljoen dollar. De top vijf wordt afgesloten door realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West, die een huishoudpotje van dertig miljoen dollar hebben.

Jay Z en Beyoncé en Tom Brady en Gisele Bündchen zijn al jaren de best verdienende showbizzkoppels. Vorig jaar stonden de rapper en zangeres ook al bovenaan de lijst van sterren die dat jaar het meeste geld in het laatje hadden gebracht. Tom en Gisele stonden toen op de tweede plek. Het jaar daarvoor was het andersom.