iFruit: GTA V op je smartphone

Gisteren heeft Rockstar Games de iFruit-app gelanceerd voor iOS. iFruit is de officiële companion app voor Grand Theft Auto V. Over een eventuele Android of Windows Phone versie is nog niets bekend.

Met iFruit kun je onder andere inloggen op Rockstar Games Social Club, inloggen op je LifeInvader-account en natuurlijk het laatste GTA V nieuws lezen.

Toch heeft de app ook een aantal echt nuttige functies. In de Los Santos Customs app kun je namelijk je auto's bewerken, net zoals in de game. Geef je auto extra performance of pas het uiterlijk aan van je bak. Als je tevreden bent met je aangepaste auto, dan kun je hem bestellen en de auto zal dan in het spel op je staan te wachten.

Ook bevat iFruit een minigame, namelijk 'Chop the Dog'. Chop is de hond van een vriend van Franklin. Als je met Chop speelt en hem voert, zal Chop ingame beter naar je luisteren. Ook kan hij dan een aantal trucs, zoals zitten en het geven van een poot. Verder kan Chop je helpen met het vinden van verborgen voorwerpen.

Grand Theft Auto V ligt vanaf vandaag in de winkels voor PlayStation 3 en Xbox 360.

iFruit

iFruit: Chop the Dog