Man steekt piemel door brievenbus

De politie van het zuid-Zweedse Sölvesborg heeft een 35-jarige man in de kraag gevat. De beste man heeft zijn liefdeslans door de brievenbus van een 50-jarig vrouwtje gestoken. Een echte brievenbus, zo eentje waar de postbode zijn zak in leegstort.

De vrouw merkte in juli ineens op dat ze werd achtervolgd naar huis. Eenmaal binnen hoorde ze gestommel bij de voordeur, zo weet de Zweedse krant Blekinge Läns te melden.

Hierop ging de Zweedse naar de deur om te kijken wat het lawaai veroorzaakte. Ze stond als aan de grond genageld: geschokt zag ze hoe een kloppende roede door de brievenbus met zijn ene oog de gang in keek. De dame rukte de deur open, waarna de piemelzwaaier met de staart tussen de benen afdroop.

De dag daarop liet de beste man zijn spermaspeer aan een andere vrouw zien. De Heilige Hermandad heeft de geilaard eindelijk weten op te sporen. Hij wordt nu aangeklaagd wegens tweemaal schennispleging. Omdat hij bekende onder invloed te zijn geweest van drugs, moet hij ook nog zitten wegens drugsbezit.