Oneindig slopen in Disney Infinity

In Disney Infinity kun je niet alleen bouwen, maar ook slopen. Met de nieuwe trailer laat Disney zien dat het niet alleen opbouwend wil zijn.

Disney Infinity werkt met een powerbase, net zoals Skylanders, waar je een fysiek poppetje op zet dat vervolgens op magische wijze op je beeldscherm verschijnt. Er zijn verschillende soorten poppetjes die je kunt verzamelen om via de powerbase mee te spelen. Al deze personages zijn bekenden uit Disney-films. Hierbij moet je denken aan Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean, de hele familie Incredible en nog veel meer personages. Daarnaast zijn er ook verschillende plaatjes die je onder de poppetjes kunt plaatsen. Er zijn dingen die je in hun hand kunt plaatsen, zoals laserpistolen of verfkwasten, en er zijn dingen die ze gebruiken om vooruit te bewegen, zoals de koets van Assepoester of Dumbo de olifant om op te vliegen. Al deze extra’s zijn in elke denkbare combinatie te gebruiken. 

Disney Infinity is verkrijgbaar voor Nintendo 3DS, PlayStation 3, Xbox 360, Wii en Wii U. Mobiele apps en een pc-poort worden verwacht.