[PL] Sturridge brengt Liverpool ook langs United

Liverpool heeft zondag ook zijn derde competitiewedstrijd van het seizoen met 1-0 gewonnen. Slachtoffer was ditmaal Manchester United, waar Robin van Persie de gehele wedstrijd meespeelde. Daniel Sturridge was met een goal in de vierde minuut wederom de gevierde man. Hij maakte tot dusver alle competitiegoals voor Liverpool, dat David Moyes zijn eerste nederlaag als coach van Manchester United bezorgde.

Liverpool, dat het nog zonder de geschorste Luis Suarez moest stellen, won tot dusver als enige ploeg in de Premier League alledrie zijn duels. Tottenham Hotspur kan later zondag langszij komen als de Londense stadsderby tegen Arsenal wordt gewonnen. United staat met vier punten in de middenmoot. Alexander Büttner bleef de gehele wedstrijd op de reservebank bij de bezoekers.

Swansea City boekte na twee nederlagen zijn eerste overwinning. Op bezoek bij West Bromwich Albion werd met 2-0 gewonnen door goals van Ben Davies en Pablo. De Nederlandse goalie Michel Vorm had een basisplaats, evenals Wilfried Bony. De Ivoriaan werd na 67 minuten vervangen door Jonathan de Guzman.