Bonnie St. Claire woedend op imitator

Bonnie St. Claire is bepaald niet te spreken over imitator Stefan Mondial. De zangeres is er niet blij mee dat hij Bonnie nadoet die een slok te veel op heeft, en heeft een advocaat ingeschakeld. "Hij probeert mee te liften op mijn succes", vertelt de 63-jarige zangeres aan De Telegraaf. "Een grapje is leuk maar nu moet het stoppen!"

Bonnie, die in het verleden vocht tegen een alcoholverslaving, is naar eigen zeggen al eerder mensen tegengekomen die willen 'profiteren' van haar naam. "Maar dit duurt al een paar jaar! Dat het moet stoppen heb ik hem nu via mijn advocaat laten weten. Wat denk je? Stuurt hij een brief terug dat ik hem stalk!"

De imitatie van 'dronken Bonnie' gaat volgens haar te ver. "Nu heeft Bonnie zelfspot en we beseffen dat Stefan het grappig heeft bedoeld, maar dat is nu precies een periode uit haar leven waaronder Bonnie een dikke streep heeft gezet", laat Bonnies man Anne-Jan weten. "Als zo'n clip dan vervolgens ook nog flink wordt bekeken, gezien Stefans deelname aan Bloed, Zweet en Tranen, voelt zij zich in haar hemd gezet."

Bonnie beweert dat ze Stefan meerdere keren heeft gevraagd de video van internet te verwijderen. Volgens haar reageerde hij hier niet op. "Ja, hij reageerde vorige maand dat we moesten ophouden met hem te stalken, en dat hij er alles aan zal doen om ons te laten vervolgen als we hem in een kwaad daglicht stellen. Maar als ik me niet vergis, ben ik hier toch degene die niet correct wordt neergezet?"

Mondial bevestigt dat hij een brief heeft gehad. "Ze zeuren me gek over die clip!", reageert de imitator in de krant. "Maar ze hebben mij daarvoor toestemming gegeven. Dat heb ik zwart op wit. Dus dat dit gedoe al jaren aan de gang is, verbaast me. En het voelt bedreigend. In mijn optiek hebben Bonnie en haar man geen poot om op te staan."