Fajah Lourens wil geen relatie met dj

Fajah Lourens moet er niet aan denken een relatie te hebben met een collega-dj. "Ik heb een aantal dj's meegemaakt deze zomer en een ding weet ik zeker: ik hoef echt nooit een dj als vriend", vertelt Fajah in een interview met 100% NL Magazine.

"Gelukkig ben ik al voorzien", gaat de 32-jarige Lourens, die bekend werd als actrice, verder. Gordon, die eveneens door 100% NL Magazine aan de tand werd gevoeld, zoekt juist wel een geliefde uit het vak. "Je moet het geluk hebben dat je iemand treft die je begrijpt en hopelijk ook nog eens in hetzelfde vak zit", vindt de zanger. "Het is moeilijk om een relatie te beginnen en je werk overeind te houden."

Fajah en Gordon hebben allebei ondervonden dat ze relaties niet te snel wereldkundig moeten maken. "Ik schreeuw niet meer van de daken dat het m'n ware liefde is", vertelt Fajah. "In het verleden heb ik dat in al mijn enthousiasme ook weleens geroepen en dat heeft me inderdaad nog nooit iets goeds gebracht", vult de 45-jarige Gordon aan. "Sterker nog: meestal brak het alles af wat ik met iemand had opgebouwd."

De zanger vindt het opmerkelijk dat hij totaal geen contact heeft met een aantal exen. "Drie van mijn exen hebben een ander leven opgebouwd met een vrouw en hebben zelfs kinderen. Ze willen er niet meer aan herinnerd worden of mee geconfronteerd worden dat ze ooit met mij waren. Op zich raar om dat zomaar weg te poetsen, zeker als je beseft dat je toch een onderdeel bent geweest in iemands leven."

Voor Fajah, die twee kinderen uit eerdere relaties heeft, is dat anders. "Als je kinderen hebt, is dat al gauw een ander verhaal. Ik kom niet bij mijn exen over de vloer, maar ga verder heel normaal met ze om."