FOK! wat een weer... Zomerweer

Oef, het is weer maandag en de vraag van de dag is: wat kan ik over het weer vertellen? Niet veel vrees ik. Het gaat weer een week worden waarin er gewoon weinig te vertellen valt. Overigens vielen er gisteravond in het oosten van Brabant en in Limburg nog enkele forse buien met onweer.

Vandaag en morgen zijn overwegend zonnig en droog. Vanaf woensdag komen er wel wat wolkenvelden, maar neerslag valt er zeer zeker niet. De temperatuur ligt de hele week tussen de 20 en 23 graden en alleen vanmiddag staat er nog een redelijk voelbare wind uit het noordoosten.

Het zou kunnen zijn dat er in het volgende weekend een depressie zich met ons weer gaat bemoeien, maar dat is nog zo ver weg, dat daar nog weinig zinnigs over te zeggen valt.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Leiden
Een prachtige foto uit Leiden van Angry_Bird. Hij maakte deze foto bij zonsopgang, maar het was wel een gesluierde lucht.