'Homoporno helpt tegen homoseksualiteit'

Homoseksualiteit is een groot probleem. Althans, volgens sommigen. Zij proberen homoseksuelen daarom op allerlei manieren uit te bannen. Wetgeving, geweld, heel hard bidden, alles wordt aangewend. Maar een pastoor Thabiti Anyabwile heeft nu dé manier gevonden om homoseksualiteit tegen te gaan: grafische beschrijvingen van homoseks.

"Ik denk dat het goed zou zijn als meer mensen zouden kokhalzen van de realiteit van het seksuele gedrag dat nu wet wordt, dat beschermd wordt, dat zelfs gepromoot wordt in openbare scholen," zegt de man met de onuitspreekbare naam: "Die reflex die je krijgt door een accurate beschrijving van homoseksueel gedrag, zal het begin zijn van het herstel van moreel verstand en zinnigheid."

Om maar direct aan te vangen, beschrijft de pastoor even hoe homoseks in z'n werk gaat. Om de walging goed op te doen komen, spreekt hij ook nog even over lesbiënnes: "We praten over een vrouw die haar mond gebruikt om de tepels, de vulva, de clitoris of de vagina van een andere vrouw te stimuleren, of die haar hand of andere speeltjes gebruikt om seks na te doen."

Wie na die woorden nog niet kotsend achter z'n computer zit, kan de rest van de beschrijving hier lezen. Wie dan nog niet ziek is van morele verontwaardiging, kan hier en hier nog wat expliciete beschrijvingen van homo- en lesbiseks vinden.