FOK! wat een weer... Regenachtig

Na een heel aardige zaterdag moeten we vandaag even afrekenen met een storing, maar nieuw zomerweer is in aantocht. Na morgen is het de rest van de week weer droog en schijnt de zon flink. De temperaturen lopen dan op naar waarden van rond de 24 graden.

Vandaag staat het weer in het teken van bewolking en regen. Vanmiddag wordt het in het westen (uiteraard) weer droog, maar in het oosten en zuidoosten blijft het nog lange tijd bewolkt en nat, en dit komt omdat het front langs de oostgrens gaat golven en daardoor stagneert. De opklaringen bereiken aan het einde van de middag dan het midden van het land. In de avond neemt in het noordwesten de kans op een (fikse) bui weer toe. De kustprovincies hebben dus de beste papieren vanmiddag. De wind nam vannacht tijdelijk flink toe naar hard langs de kust, maar neemt vanmiddag weer wat af. Het kwik loopt op tot ongeveer 21 graden.

Morgen vallen er ook nog enkele buien, maar zoals ik al zei is het de rest van de week droog en zacht zomerweer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Vakq
Qltel is op vakantie in de Harz en maakte daar dit fraaie verslag van.

 vakq2

 vakq3
Tijdens zijn wandelingen heeft hij prachtige uitzichten.

 vakq4

vakq5
Ook lopen er veel koeien vrij en blij in de wei.

vakq6

vakq7
Prachtig verslag qltel!