Vrouwen niet meer geil te krijgen

Nederlandse vrouwen zijn niet meer geil te krijgen. De neukfrequentie van vrouwen is in twintig jaar tijd meer dan de helft afgenomen. Dit blijkt uit schokkende cijfers van de Margriet, waar Het Nieuwsblad de hand op heeft weten te leggen.

In 1993 werd maar liefst 46 procent van de vrouwen tussen de 25 en 50 jaar meerdere keren per week snoeihard genomen. Nu, slechts 20 jaar later, doet nog maar 19 procent van de vrouwen dit.

Ben je eenmaal boven de 50, dan is het helemaal huilen met de pet op. Bij slechts 7 procent van de gilfs wordt de droge kier meer dan eenmaal per week doorgesmeerd. En de helft van de oude besjes ziet helemaal nooit meer een stramme kabouter in hun bed verschijnen.

Ook een orgasme interesseert de vrouwen geen reet meer. Wilde in 1993 nog 57 procent van de vrouwen tot een hoogtepunt komen, nu is dat net iets meer dan de helft.

Het huisvrouwenblad heeft hierover Goedele Liekens aan de tand gevoeld, en die is van mening dat de hype rond seks een beetje over is. Daarnaast wil de Belgische milf een (paarsgepunte) lans breken voor 'sukkelseks'. "Een beetje aanprutsen en aansukkelen in de slaapkamer moet kunnen", vindt Goedele. "Het hoeft niet allemaal perfect te gaan. Seks is geen Olympische discipline."