Call of Duty: Ghosts multiplayer met hond

Call of Duty: Ghosts zal zeven nieuwe multiplayermodi, meer dan twintig nieuwe killstreaks en dertig nieuwe wapens bevatten. Er is zelfs een nieuwe klasse. Het uiterlijk van je multiplayerpersonage is meer dan ooit aan te passen. En beter nog, je kunt ook als vrouw in het spel verschijnen! Honden, vrouwen, het moet niet gekker worden.

Spelers zullen in staat zijn om hun profiel te importeren naar de next-gen, dankzij Call of Duty Elite. Je kunt dus beginnen met de current-gen versie van het spel en later over stappen naar next-gen, met al je ervaring, unlocks enzovoort. Handig in het geval van de wachttijd van een Nederlandse Xbox One. Het is niet mogelijk van Sony naar Microsoft en vice versa te gaan.

Een van de multiplayermodi is 'cranked', waarin je in dertig seconden een kill moet maken, anders ontplof je. Campers hebben het er maar moelijk mee.  Call of Duty Elite wordt ook uitgebreid met een app, zodat je een tweede scherm hebt tijdens het spelen, om je voor te bereiden met loadout bijvoorbeeld. Ook is er uitgebreide clan-support met ervaringspunten voor clan, clan-matchmaking en meer.

Call of Duty: Ghosts krijgt natuurlijk DLC en de seizoenspas geeft toegang tot vier DLC-pakketten die later uitkomen. Ga je later naar next-gen, dan wordt de DLC meegenomen.

Call of Duty: Ghosts komt uit op pc, PlayStation 3, Xbox 360 en de Wii U op 5 november. PlayStation 4 en Xbox One komen wanneer de consoles beschikbaar zijn.