Football Manager 2014 officieel aangekondigd

Sports Interactive en SEGA Europe Ltd. onthullen vandaag Football Manager 2014, volgens hen de meest uitgebreide en technisch meest geavanceerde release in de geschiedenis van de serie. Football Manager 2014 profiteert van meer dan duizend verbeteringen en uitbreidingen ten opzichte van de meest recente voorganger.

Naast verbeterde gameplay biedt Football Manager 2014 tevens talloze technische innovaties: het spel is voor het eerst verkrijgbaar voor Linux en laat gebruikers kennismaken met technologie voor ‘cloudopslag’. Dat betekent dat managers nu één carrière kunnen volgen op welke computer dan ook, waar dan ook ter wereld.

Dankzij de integratie van Steam Workshop-tools kunnen managers eenvoudig aangepaste Football Manager 2014-content en -ervaringen creëren en delen. Denk daarbij aan foto- of logopakketten, nieuwe en aangepaste competities, en in-game uitdagingen die op maat zijn gemaakt met de nieuwe Challenge Editor, die gratis te downloaden is.

Sega wil Football Manager 2014 nog voor de kerstperiode in de winkel hebben liggen. We hebben al te horen gekregen dat Miles Jacobson weer vele features gaat uitleggen op Twitter en YouTube, net zoals vorig jaar, dus verwacht een storm aan informatie vanaf nu. Het spel komt uit voor Mac, Linux en Windows.

Football Manager 2014