Wethoudster neukt in stadhuis

België is in de ban van de 'kasteelpoepster'. Twee jaar na de 'torenpoepster' is opnieuw een politica in opspraak geraakt wegens een uitgelekt seksfilmpje. Ditmaal is een wethoudster van Vlaams-Brabantse Hoeilaart de gebeten hond.

Op de beelden is te zien hoe Els Uytterhoeven snoeihard wordt genomen door een niet nader te noemen kerel. De beelden zijn half juli geschoten door een stel jongeren die dachten in de avonduren een inbreker te betrappen. De inbrekers bleken dus de eerste wethouder van het stadje en haar minnaar te zijn. Niet haar echtgenoot, maar de voorzitter van een vereniging.

Uytterhoeven, de zus van een bekende tv-presentator, is inmiddels omgedoopt tot 'kasteelpoepster'. Nu betekent poepen bij onze zuiderburen iets heel anders dan bij ons, en ook het woord 'kasteel' is niet uit de lucht gegrepen. Het gemeentehuis van Hoeilaart is namelijk gevestigd in een middeleeuws kasteel.

De wethoudster heeft nog niet gereageerd op de beelden. Zij zal volgende week verantwoording moeten afleggen over haar daad.

Update 12.00 uur:
Hoewel we nog met smart wachten op de video, is er al wel een drietal screendumps opgedoken van de beelden. Deze zijn hier te bekijken. Met dank aan FOK!ker Stiggie.