[CL] Uitslag Zulte Waregem - PSV

PSV heeft zich geplaatst voor de vierde voorrronde van de Champions League. Na de 2-0 zege vorige week in Eindhoven werd nu in de return Zulte Waregem met 0-3 verslagen.

Zulte wist dat het een 2-0 achterstand moest goedmaken en begon dan ook stormachtig aan het duel. Kansen waren er voor onder andere Leye en D'Haene, maar deze werden niet benut. Nadat de storm ging liggen was het duel meer in evenwicht en nog voor rust kreeg PSV diverse mogelijkheden om de ontmoeting definitief te beslissen. Matavz en Depay waren echter onzorgvuldig in de afwerking.

Tien minuten na rust werd het duel wel beslist. Colpeart maakte hands om een doelpunt te voorkomen, het gevolg was een rode kaart en een penalty voor PSV. Deze werd vervolgens door Matavz benut. Hierna speelden de Eindhovenaren het duel rustig uit. Bakkali zorgde met een fraaie volley voor de 0-2, Maher bepaalde in de slotseconden de eindstand op 0-3.

Komende vrijdag is de loting voor de volgende ronde.

Tim Matavz na het benutten van zijn penalty. (Foto: Pro Shots)