Miley Cyrus verdedigt feestgedrag jongeren

Jonge mensen moeten zo veel mogelijk feesten en van het leven genieten. Dat vindt zangeres Miley Cyrus, die zich bij de videoclip van haar nieuwe nummer Can't Stop liet inspireren door haar eigen feestgedrag en dat van haar vrienden. "Mijn vrienden zijn allemaal redelijk gestoord, dat wilde ik erin hebben."

De 20-jarige Miley denkt dat veel mensen op latere leeftijd last krijgen van het feit dat ze niet van hun jeugd hebben genoten. "Je moet jezelf de tijd geven om gek te doen", aldus de Amerikaanse. "Als je pas 20 jaar bent, weet je nog niet hoe het allemaal werkt. Het is de bedoeling dat je helemaal losgaat en dat is ook wat ik doe en wat mijn fans doen."

Cyrus hecht dan ook veel meer waarde aan de mening van haar fans dan aan die van recensenten. "Zij zijn niet degenen die jouw platen kopen", zegt de zangeres over critici. "De fans wel, dus de fans zijn belangrijker."

Miley, die verloofd is met acteur Liam Hemsworth, vindt het verder geen probleem om uit de kleren te gaan. Ze poseerde onlangs in evakostuum voor een campagne van ontwerper Marc Jacobs.